Announcement

Collapse
No announcement yet.

Obavijest za goste!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Obavijest za goste!

  Poštovani gosti, molimo Vas da se, ukoliko želite vidjeti ostatak foruma, registrirate i postanete članom prvog hrvatskog Mazda foruma.

  Registracijom i predstavljanjem na forumu otvaraju Vam se brojne mogućnosti, stoga, pridružite nam se!


  Registracije se više NE obavljaju ručno, već to možete i sami! Za odobrenje korisničkog računa, javite se nekom od Administratora.

  Molimo Vas da nakon registracije popunite profil i predstavite se u rubrici Novi članovi, tek nakon toga čete biti odobreni od strane administratora i dobiti pristup ostatku foruma, ukoliko to ne napravite u roku 10 dana vaš korisnički račun će biti obrisan i morat ćete ponovit registraciju ako želite biti član foruma


  Na Mazda HR forumu vrijede pravila kao i na većini ostalih foruma te kršenje istih rezultira sankcioniranjem prema utvrđenim pravilima.

  Opća pravila možete pročitati u tematskom podforumu ''Obavijesti administratora'', a za sve ostale tematske forume pravila se, ukoliko postoje, nalaze unutar samog podforuma kao ''sticky''. Ovo se posebno odnosi na tematski podforum "Ponuda i potražnja" gdje su u pravilima jasno specificirani uvjeti.

  Svi autorski tekstovi, ukoliko nisu zaštićeni autorskim pravima, te sav pisani i nepisani materijal na Mazda HR forumu su intelektualno vlasništvo Administratora koji zadržavaju pravo na brisanje, izmjene ili korištenje u druge svrhe bez pristanka autora/vlasnika.

  Ugodno druženje!


  Mazda HR Admin Team
  Last edited by dacho; 15-07-2016, 14:56.
Working...
X